Hakkalyakin Forum

Full Version: Allah Yarattiklarini Eşi ile Birlikte Halketmiş (Kar©glanin 25 Kasım 2016 Vaazi)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Allah Yarattiklarini Eşi ile Birlikte Halketmişse O Zaman Eşeysiz Yaratik Yok

(Kar©glanin 25 Kasım 2016 Vaazi)

أَعُوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ , بِسْمِ ﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

قَالَ نَبَّأَنِيَ الْعَلِيمُ الْخَبِيرُ

kâle nebbeeniyel alîmul habîr

Meali :

Euzubillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmenirrahim

“Bunu bana, hakkıyla bilen ve hakkıyla haberdar olan Allah haber verdi” dedi.

Sadakallahul Aziym TAHRİM Suresi 3. ayetten pasaj

أَعُوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ , بِسْمِ ﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


عَسَى رَبُّهُ إِن طَلَّقَكُنَّ أَن يُبْدِلَهُ أَزْوَاجًا خَيْرًا مِّنكُنَّ مُسْلِمَاتٍ مُّؤْمِنَاتٍ قَانِتَاتٍ تَائِبَاتٍ عَابِدَاتٍ سَائِحَاتٍ ثَيِّبَاتٍ وَأَبْكَارًا

Sadakallahul Aziym TAHRİM Suresi 5. ayet

أَعُوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ , بِسْمِ ﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

إِنَّ اللّهَ يَأْمُرُكُمْ أَن تُؤدُّواْ الأَمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا وَإِذَا حَكَمْتُم بَيْنَ النَّاسِ أَن تَحْكُمُواْ بِالْعَدْلِ إِنَّ اللّهَ نِعِمَّا يَعِظُكُم بِهِ إِنَّ اللّهَ كَانَ سَمِيعًا بَصِيرًا

İnnallâhe ye’murukum en tueddûl emânâti ilâ ehlihâ ve izâ hakemtum beynen nâsi en tahkumû bil adl(adli). İnnallâhe niımmâ yeızukum bihî. İnnallâhe kâne semîan basîrâ

Sadakallahul Aziym NİSA Suresi 58. ayet

أَعُوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ , بِسْمِ ﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

فَاطِرُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ جَعَلَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا وَمِنَ الْأَنْعَامِ أَزْوَاجًا يَذْرَؤُكُمْ فِيهِ لَيْسَ كَمِثْلِهِ شَيْءٌ وَهُوَ السَّمِيعُ البَصِيرُ

Fâtırus semâvâti vel ardı, ceale lekum min enfusikum ezvâcen ve minel en’âmi ezvâcâ(ezvâcen), yezraukum fîhi, leyse ke mislihî şey’un, ve huves semîul basîr

Sadakallahul Aziym ŞURA Suresi 11. ayet


Peygamber Efendimiz Sallallâhü Aleyhi ve Sellem Buyurdular

“Sizin en hayırlınız, ehline (eşine ve çocuklarına) en hayırlı olanınızdır. Ve ben de ehline karşı en hayırlı olanınızım.”

( Hadis-i Şerif )

Peygamber Efendimiz Sallallâhü Aleyhi ve Sellem Buyurdular

“Kadınların haklarını yerine getirme husûsunda Allâh’tan korkunuz! Zîrâ siz onları Allâh’ın bir emâneti olarak aldınız.”

( Hadis-i Şerif )

"Allâhumme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ ibrâhîme ve alâ âli ibrâhîme inneke hamîdun mecîd"
"Allâhumme bârik alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ bârakte alâ ibrahîme ve alâ âli ibrâhîme inneke hamîdun mecîd"

Yolculugumuza başliyoruz :

Ümmet - peygamber - vahdeti vücut ve sistem ve kainat hikmeti

Bir peygamber bir ümmetin başi olduguna göre bu vahdeti vücuttaki bir sistemi temsil ediyor, sistem ise kainattaki bir yildiz sistemini temsil ediyor, yani öyle olunca, güneşimizin ikincisi kayip deniyor, oysaki Allah herşeyi zevcim ile yarattigini kuranda şu ayete bildiriyor

أَعُوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ , بِسْمِ ﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

وَمِن كُلِّ شَيْءٍ خَلَقْنَا زَوْجَيْنِ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ

Ve min kulli şey’in halaknâ zevceynî leallekum tezekkerûn.

Meali :

Euzubillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmenirrahim

Ve Biz, herşeyden (zıttıyla kaim kılarak) çift yarattık. Umulur ki böylece siz tezekkür edersiniz.

Sadakallahul Aziym ZARİYAT Suresi 49. aye

yani öyleki her parca güneşin parcasi ise, o zaman kainatin uzadigi heryerde güneşimizin ikincisi de olmali , yani zevci de olmali degilmi öyle olunca, o nedir ? kara gögcür nedir bilirmisiniz bugdaylarin icinde kara bir gögcür vardir "fii" deerler ona, ve öyle olunca, kara gögcür kainati icine alan karanlik enerji dedikleri yer, ve öyle olunca gök kubbe o siyah ile dolu, cökerse icine hepsini yutacak olan kara güneş yani işde, her yildizin en yakinindaki olan karanlik olan kisim. Herşey ZIDDI ile kaim, öyle olunca karanligin olmasi, işde güneşimizi daha görünür ve bariz hale getiriyor zaten.

---oOo---

Allah evvelmidir ahir mi hikmeti, fatiha başdadir, amma kulhu sonda, büyük Allahmi, yoksa kulhu kücücük sure, Alllah kücücükmü, hani o parcacik arayan "cernci" dangiller, Allah kü Çükmü haa akillara soru, allah sonrami kulhudemi, yoksa başda fatihadami, yoksa kuranin tamami gibi, bir bütünmü kocaman koca AM rahmanmi rahimmi allah yoksa, allah 99 esmasi ile bütün mü, yoksa Allahin daha bilmedigimiz binler ismidemi var haa. Allah kulhudeki gibi kücük, insan bedenine oranla cük, kücük, onun attigi meni daha daha daha cok kücük, amma marifeti büyük o kücücük meninin icine Allah bu kainatin tamamini sigdirimiş, kücültüp icine derceder, sonra acar kainat eder, öyleyse bu kudreti görmeyipde, Allahi o kücücük parcada aramak kadar ahmaklik olamaz, bavul daginik eşyayi toplayipda, kolay taşimak icindir, yoksa daginik halda taşiyamazsin o eşyayi, işde kainati da bavulun icine koyar gibi, bir meninin icine derceden Allah, Hz. Ademin meninini icinde bütün insanlgi cikariyor acildikca aciliyor hala insanlik, haaala ilerliyor öyleyse acilcak bişey kalmayinca, tekrar dürüp büküp taşinir hale koyacakdir, allaha hem daginik halde, hemde toplu haldedir, yani hem kuranin tamami gibi, hemde bir fatiha, bir kulhu, bir inna eateyna gibi dürülmüş vaziyettede olabilir yani. Allah neerde heeryerde kural,i ve yine size şah damarinizdan yakin, hem burda, hem şurda, hem orda.

---oOo---

ölmek mutu yani mevt ölü ve öyle ounca mustafa hoca diyorki ölmenin mefulu yokdur diyor öylemi, emevi demek ne demek peki? yine öldüren Allah(Ya mümitu) oldugu gibi, birde velbeas eden Allah var, öldükten sonra yeniden dirilten ve diriltcek olan Allah, yani Hz isa SIRRI, yani TIBBIN babasinin hikmeti, O nun yaratilma hikmeti.

---oOo---

TRAFiKDE KAYNAK YAPMA SERBESTiSi

Bir yol düşünün 10 km ve Yolun en başindan yola cikan arabalar kuyruk yapmiş olsun, mesela 5 km kuyruk oluşmuş olsun. ve 10km enin sonunda bir işyeri olsun, ve bu işyerine yetişcek insanlar arabayla kuyrukda, amma bir yandada 2 km uzakdanda yola cikanlar olsun, ve ve bu kuyruk 5 km yolda, o 2 km kala olan köyün ömündeki kavşaga gelse, ve o kuyruk hic ara vermeden yoluna devam ederse 2 km dekiler işe gec kalir, ve ondan sonr şefe derlerki birde, "bak ben 10 km e uzakdayin ve işe yetişdim, sen 2 km den gelemedinmi işe, nasil oluyor bu?" derler halbuki, dangil yolu kaplamiş yol vermiyordur, ondan gec kaldik, ben onlarin kuyrugu kavşaga gelmeden önceki 20 dakika önce yola cikmam lazimki, koyuruga kapilmadan yola ve işe yetişebilen. peki benim yakinda oturma avantajim nerde kaldi ozaman, ben eger 20 dakika daha önce yola işe cikacaksam, Allah aşkina, benim yakinda oturma avanatjim nerde, biri bana söylesin bunu, ve dangiller yolda ara boşluk koymadan sira yapiyor, lan dangil, trafik cok SIK olursa oranin trafik sorumlusu merkeze bildrir ve o kavşaga önce döner kavşak konulurki, diger kavşaklardan gelenler o kavşaga gelince bütün yollardan, o ana yola kaynak yapabilsinler diye, daha kalabalik oluyorsa o kavşak, bu sefer lamba konulur, mesela her 30 saniyide bir falan diger kavşaga hak taninirki, o kavşakdan ana yol kaynak yapabilsin, yine eger daha kalabaliksa, lamba süresi dahada kisaltilirki eşit şekilde dagilim olsun diye. angut trafikde kaynak yapma serbestisi vardir, tilkiye calmak helal oldugu gibi, tarfikdede kaynak yapmak helaldir serbesttir anladinmi (:::) takimi.
Serbest dedik diye bu tarfigin seyrek oldgu saat 10 yada 3 gibi falan herkesin işde oldgu ve trafigin seyrek oldgu bir saate tek bir kamyon bir kavşakda diger kavşakda pkv oluncva o pkw kamyonun yolunu kesip gecmesi lazim demedik.

Lambada öyle zaten bekleme süresi trafigin seyrek oldugu zman ile SIK oldgu zaman ile seyrek oldgu zaman ayni olamazki, mesala ögeleye dogru kimse gecmez oldugu sirada, kavşaga geleni bir dakika bekletmek yine yanliştir her yerde adalet azizim adalet, adaletle hükmedilmi sorun olmaz, şeriat sadece namaz şu kadar rekat, helal şu haram bu, ile olmaz. Trafik kurallarini düzenlemek, ve onlara uymakda şeriatir, yani Allahin insanlar üzerine hakkidir ki, can, mal ve hak hukuk cignenmemiş olsun.
Trafigin SIK oldgu bir vakitte bir kavşakda kaynak yapanlara düdük calan ipneleri elime gecirirsem agzini burnunu kirasim var, yetenek meselesi azizim, herkes sirasina göre,Allah bazilarirni gaz formunda yapmiş yani ucucu ucup öne gecebilir, en arkada olsada ucar öne gecer, bir sinifda 20 tane ögrenci olsa,sinif gecme sirasi bu sira boy siarsina göre degil, sinif gecmek : beceri yetenek ve bilgi meselesi, yani istidatina göre sinif gecer, ve birinci ikinci olur, yani boyu uzun olan dal (Zeker) önden gitcek diye bir mesele yok, amma o da boyuna bosuna göre kendini ayarlayip ona göre yola cikacak, burnunu bir yere kaptirmayacak becerebilirse, yani TIRIN nromal bir kavşakda kaynak yapmasi ile PKW nin kaynak yapamsi ayni olmaz boy farki HIZ farki kuyuruk farki, burnunu kisdirirsa bir yere onun kaptdirdigi uc digerine gecer cünkü, yani tirnak uzayinca kesme hikmeti, uzadi diye serbest birakipda dahada uzatmak olmaz, Struwwelpeter olmaya gerek yok, haftada bir kisaltilir, yani dangillerin zeykirlilerin ucuda öyle serbest birakilmaz, bir yere kadar onlarin sinirida yani. 21 Aralikdaki gündönümü siniri boşuna 21 degil yani.
Bu vaazda dikey penis yatay penis meselesine örnek olsun kapak olsun anlayan anladi, PIRASA ve PIRASAYI DOGRAYAN HiKMETi vaazlarimizi takip edenler anladi bile.

---oOo---

Dedikki bazi surelerin başindaki hurufu mukatalar, o surenin cekirdegi gibi dedik, yani aynen karpuz cekirdegi gibi dedik, ve öyle olunca, bazi cekirdeklerin kabugu yenebilcek kalinlikda, bazisi ise vişne kayisi gibi yenmeycek kalinkda bazilrida sadece cekirdek ay cekirdegi badem ceviz gibi yani rabbim diyorki bak bunu yeme cünkü kalin yenmez bak bunu ye bazilari karpuz cekirdegi gibi yiyebilirsin yumuşak ve kücük, yani işde hurufu mukatalarinda hepsi heryerde kullanilmaz usulu vardir. bazisini yerseniz şifa yerine öldürücü zehir olur, nitekim vişne cekirdegini balik tutmada kulanirlar, baliklari zehirler amma, o zehir seni öldürmez, baliklari sarhoş edip öldürürken, sen onlari vişne kiraz cekirdegi yiyipde ölmüş, yada daha dogrusu bayilmiş baliklari yiyebilirsin, ona zehir, sen onu amma cekirdegi degil, baligi yiyince zehirlenmiş baligi yiyince, sana zehir degil, ve sen cekirdek halini yeme stop var, kalin bir cekirdek yani, yemeyecen baliklara atacan, onlar yiyecek yani öyle olunca, her hurufu mukatada öyle her zaman yenmez, okunmaz yeri ve usulu vardir, ehli, hal ehli olanlar bilir. yasinin cekirdegi "ye" ve "sin" dedik diye 100 tanede yasin cekirdegi yemeyecen, oda hasta eder adami, herşeyde itidal azizim. yasinin siniri 41 dir ondan fazlasi hasta eder. hatta 40 dirda, bir fazla bir eksik meselesi yüzünden kirkbir. tolerans, aynen şehir icinde hiz tahditi 50 km SINIR tahditi iken, radar 59 km hiza a kadar tolerans taniyabilir, 59 da cekmez, 60 dedi ceker, ceza verir, toleranz ve tampon bölge gibi yani.

---oOo---

Allahu Teala Hazretleri Kader bahsindeki kurallari, ve onlara uyma zorunlulugu koymuş, amma cüzi irade ile insan, mesela kirmizida durmak kanun, ve uyulmamasi, ceza ve yaptirim gerektirir. ve yine kirmizida gecersek, canimiz tehlikeye girebilir, sagligimiz ve hayatimiz söz konusu, fakat bütün bunlara ragmen, bizdeki cüzi irade belli durumlarda, stopdada kirmizi lambada da durmayabilcegimizi öne koymuş, mesala durursak kaza olcak,arkadan gelen bize carpacak, mesela freni patlamiş geliyor, o zaman pas gecebilcegimiz bir durum olabilir, bunun için işde stop kuralinin ucu acik olmasina ragmen, yine orda kurala uymama, yine bizim saglimiz icinken, insan o kurali cigneme hakkini, yine adaletsizce kullanip, keyfi ihtiyari gecme zannetmiş, ve öylece bazilari stopda durmaz gecer, amma bu onlarin geciyor, gecebiliyor olmasi, o kuralin koyucusunada, nede o kurala helal getirmez, o zaten hesap dahilindeydi, böyle dangillerinde olabilcegi hesap icindeydi zaten, bazilari melek tabiatli itaat ve secde etme yetisinde ve kurallara emre uyma yetisindeyken, bazilari şeytan tabiatinda itiraz ve kurallara ters davranma yetisinde, öyle olunca, iki grup, beyaz ve kara gibi, melek ahlakinda insanlar, ve şeytan ahlakinda insanlar, şeytanin şeytanligi, Allah a bir zarar vermez, şeytanin öyle davranacagi güdüsü, zaten şeytanin tabiatindaydi, tabi davranişi o idi cünkü. ve cins cinsi ile birlikte haşrolur toplanir, öyle olunca karalar kara icinde, aklar ak icinde toplanir velhasil kelam, burda cüzi irade, kara nin kara olabilmesi için verlimiş müsade amma, aklarda kara olmayi tercih ederse, o zaman onlar tabiatina uygun hareket etmemekden hesap görürler, cezalandirilirlar, oysaki şeytan zaten ateşin parcasi, onun ateşdan bir cezasi olmazki, o dedi, cehhennemin hatibi oldugunu ikrar etti, yani ateşin parcasi oldgunu ikrar etti, ya sen dangil kimdensin melekdenmi? itaat ehli, yoksa şeytan ehlinden mi.


---oOo---

işde burda devreye giren dua, kilit ile anahtar gibi, dogru anahtar dogru kapiyi acabildigi gibi, dogru kelimelerin dogru dizilimi ilede, dogru ve kabul olmuş bir duaya ulaşilir, ve öyle olunca duanin dizilimi, aynen kilitteki, o girinti ve cikintilar gibi, ve duayida kurandan ögeniyoruz, dogru kapiyi acacak anahtar örnekleri kuranda mevcut, öyle olunca yanliş bir dizilim, yanliş kapiyi acar, veya kapi hic acilmaz, öyle olunca duada kurandakiler gibi veya, onun gösterdigi örnege uygun olmaliki dogru kapiyi acsin, yani söz yerli yerinde kullanilmaliki, dua kabul olsun, duanin kabul şartlari arasinda en bariz hususda budur.

---oOo---

Kendini dindar atfeden sanatcinin birisi bir zamanlar face sinde bir hikaye paylaşmiş neymiş: bir adam bogulmak üzere olan bir akrebi görmüş, el atmiş kurtaran diye, akrep onu zehirlemiş, sonra bir daha elini uzatmiş, yine zehirlemiş, ba baaaaa bak bak hikaye bir kere zehirlemiş ve gebermemişde, birdaha elini uzatmiş ne kahrman adammiş, neyse sonra yine zehirlemiş yine uzatmiş yine zehirlemiş, ordan onlara bakan bir adam demiş: "bak zehirliyor işte, hala niye elini uzatiyon." oda demişki, onun tabiatinda zehirleme var, benimkinde, yardım etme var demis . herkes ahlakini yaşar demiş. ve ben bunu ahmaklik diye itafedince yorum yazinca facesine , benden şikyetci oldu, seni bilmem polise vercen falan filan,o zman babaalarinin dirayetli vakti megerse bu fetoculardan biriydi yani.

lan dangil, cocuk cocuk, sobaya CIS dersin varma ona yanasrsin dersin, anlamaz, bir dersin iki dersin inanmaz elini sobaya degdirir, soba elini yakinca CIS ne demek anlar, bir daha sobaya elini vardimaz, sen nasil bir ahmaksinki, onun tabiatinda yakmak var veyahut zehirelemek var diye seninkindede yanmak var diye elli kere elini yakmak mi lazim sobanin yakici akrebin öldürücü oldugunu anlamak için, dangil bir kere yakdi cocuk bile akillandi, sen niye hala ahmaklik edersin dangil, yani burada ikinci bir deers akrep dostunu bile zehirler geceer dost ile düşman onun için ayni kefede yani. biz bunu dedik diye bizi şikayet edecekdiki facemi bir ara bu yüzden kapadim sonra tekar acdim onu sildim takipden ve sonra acdim yorumuda sildim. şimdi benim hakimi Allah alip durur, şimdi ananiniza babaniza varinca şikayet etdiler, hepinizi amina koydular bile, ahmak sen daha dünyayi kurtaran adam rolu oyna dur, salak işde sallama dallama salak.
akreple oynamak ne demek ögrendinse, elini birdaha uzatmayacagini anlaman gerektigini anladinsa, haydi şimdi sende gel, ardimiza takil, haydi attaya gidiyoz hep birlikte.
Evet akrep cibilliyati ile zehirlidir, zehirleycidir amma, ona düşenise, mesala odunusan odunsun, illaki odun olup yanmakda diretme, Allah isa gibi maranguz göndermişken senide yontacak ve masa sandalye cerceve dolap,.. yapacak biri vardir, niye odunlukda diretiyon bre ahmak, yine şeytan gibi herşeye itiraz eden ahmaklar, niye şeytanlikda diretiyorsunuz sizide egip büken bir davud varken dedik burda durduk, opel arabasinin birisinin ismini adem koymuş, görsen cüce bir araba, akrabasimi, cocugununmu torununmu ismi ademse, kücük adem, evet kücük ademde varmidir vardir, sen cocugunun ismini adem koyarsan 33 metrelik ademin yaninda seninki mesala 60 santim bir cocuklukdan başlayip, 1,80cm 1.,90cm lere kadar uzayan bir ademoglu olcakdir, amma herkes zaten ya adem ya ademoglu degilmi, öyleyse herşey göreceli kardeşim, dün adem 33 metreyken bu gün altmiş santime düşüyorsa, sen niye zeykirlilik ediyon haala.

---------
Aleyhisselam ile salavat okuma arsindaki fark Hz Ali ömere ebu bekre ede salavat okuyoruz biz fakat onlar peygamber degildir amma onlara aleyhisselam denmez yani aleyhisselam aynen prof . gibi bir rütbe peygamber demek gibi manasinda amma, Hz Ali ye de salavat okumak ise, insan doktordur birileride fahri doktordur gibi, yahutta tibbi bilgisi olan vardir, amma rütbesi ve egitimi doktor degildir gibi yani.

------
Dinimizde mest diye birşey vardir, ki kiş günü abdest alirken ayaklari yikamak zorunda kalipda üşütmek için, işde mest mukim için abdest alip giyince 24 saat gecerli yolcu için 48 veya 72 saat gecerli, öyle olunca mest su gecirmeyen cinsden corap veya ayakkabi cinsi birşey öyle olunca abdestli giyince 24 saat gecerli ise oje süren hanimlarda sanatcilar falan eger abdest alip namaz kilanlar, varsa mesala oje sürmeden önce abdest alip sürerse, su gecirmeme fonksiyonu, ayni funktion yine gecerli olur, diyorum ahirzaman fetvasi veriyon, kural ayni, su gecirmez mest yerine, su gecirmez oje var burdada, kiyas yaparsak, ve öyle olunca her akşam silmek, ve sabah abdest alip yeniden sürmek kaydi ile, günlük diger vakitteki abdestler, ojeli olrak alinabilir diyorum.

----
Son Bir uyari daha, kafama yeni dank etti , insanlarin birbirini öldürüp yok olmalari insan olan bir insanion işine yaramaz, yine insanlarin yiyeceklerini bozup,bitkilerin gdosunu bozup onlari yiyemez hale getirip, soyunu bozup kurutmak insanlarin işine yaramaz, yine hayvanlarin türünü bozup, insanarin hayvnlardan da faydalanmalarininda önüne gecmek yine insanlarin işine yaramaz, kimin işine yarar, insan olmayan ve dünyamizi istila etmek isteyen uzayli yaratiklarin işine yarar. öyle olunca ben sonradan söylenti de duydum bu fikir bende oluşdukdan sonra yani, bu suriyeliler denenler Suriylei flan degil adam diyorki tekerlkeli sandelye ile avurpya yürüdüm diyor bu mümkinmi ben araba ile sate 120- 150km ile gidip başedip bitiremiyon bu yolu bunlar yürüeyek nasil geldi, hemde birde sakatlarda gelmiş, bu işin altinda bir dalevere var. uzaylilari bütün devletlere surilyeli diye sokdular tahminim. bunlar reptillianlar olabilir, yani sürüngen yaratiklar, bunlar insan falan degil her kiliga girebilen dünyayi istila etmeye calişan bir tür. Böyle bir Tür bişey var ve bu başbaklanlarda bunlara dünyayi satiyorlar tahminim. ey insanlik dikkatli olun, bunlari dikkatle izleyin, garip bir halleri varsa, hamen aramizda yayalim, ve bunlara dünyamizi birakmayalim, yoksa bunlar yavaş yavaş soyumuzu tüketmeye calişiyorlar. neymiş ilimunatlar da dünya insan saysini 500 000 düşürceklerimiş, yani insan soyunu kurutup dünyayi istila etmek isteyen birlileri var demekdir. Dikkatli oluuuuuuuun.

--oOo---

أَللَّهُمَّ أَرِنَا الْحَقَّ حَقاً وَ ارْزُقْنَا اتِّبَاعَهْ وَ أَرِنَا الْبَاطِلَ بَاطِلاً وَ ارْزُقْنَا اجْتِنَابَهْ


''Allahım! Bizlere, hakkı Hak gösterip ona tabi olmayı, bâtılı da Bâtıl gösterip ondan yüz çevirmeyi nasib eyle..! ''

وَآخِرُ دَعْوَاهُمْ أَنِ الْحَمْدُ لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ

Ve âhıru da'vâhum enil hamdulillâhi rabbil âlemîne,
Amiyn.
Elfatiha maassalavat.

سُبْحاَنَكَ اللَّهُمَّ وَبِحَمْدِكَ، أَشْهَدُ أَنْ لاَ إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ، أَسْتَغْفِرُكَ وَأَتُوبُ إِلَيْكَ

Sübhâneke Allahümme ve bihamdik, eşhedü en lâ ilâhe illâ ent, estağfirullahe ve

etûbu ileyk.

--OoO--

Kar©glan

Başağaçlı Raşit Tunca

Schrems, 25 Kasım 2016 Cuma

Original Kar © glan