Tiryaki Board

Tam Versiyon: Vallahu Azizun Züntikam (13.01.2012 Vaazi)I
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.

VALLAHU AZiZUN ZÜNTiKAM

13.01.2012 Cuma

13 üncü Freitag

13.Cuma

Euzubillahimineşşeytanirracim

Bismillahirrahmenirrahim

Elem tealem ennallahe lehü mülküssemavati vel ardzi yuazzibu men yeşau ve yagfiri men yeşae, vallahu ala külli şeyin kadir.

maide--40--

esteuzubillah

ve gaffeyna ala ea*sarihim bi isabni meryeme musaddigan lima beyne yedeyhi minettevrati, ve eateynel incile fihi hüden ve musaddigan lima beyne yedeyhi minettevrati ve hüden ve mev izeten lil müttegiyn.

maide--46--

Allahümme salli ala muhammed mustafa sahibul rida.

Allahümme salli ala sahibuttaire min tiyn.

Allhaümme sali alsa isabnu meryeme ve ümmül peygameber meryem.

Allahümme salli ala sahibul kuran muhammed mustafa,

Allahümme salli ala sahibul incil isa ,

Allahümme salli ala sahibut Tevrat Musa.

Yolculugumuza başliyoruz yolculugumuz 13. cuma günü cumaniz mübarek olsun demek ile başliyacak.

Burada hemen farz olani aciklamak ile başliyacagiz Cumanin edasinin şartlari oluştugu yerde müminlerin üzerine farz olur eger edasinin şartlari yerine gelmiyorsa farz olmaz.

Edasinin şartlari erkek olmak akilli olmak mukim olmak yani seyahatte olmamak,kilinacak yerin halka acik bir yer olmasi yani cami hükmünde bir yer olmasi, ve kildiracak imamin halife tarafindan yani devletin reisi tarafindan görevlendirilmiş olmasi lazim yani imamin devlet memuru olmasi gerekiyor.imam halifeye vekaleten kildirir eger imamda hasta yahut bir durumu var ise onunda yerine gecip kildircak kişi o halifenin vekaletini almiş kimse olan imam tarafindan veyaahut direkt halife veya devlet tarafindan görevlendirilmiş olmasi lazimdir.imamete ehil olmasi lazimdir ve arkasinda hanefi mezhebinden ise en az iki kişi şafi ise en az kirk kişi cemaat olmasi lazimdir.

Gelelim püf noktasina Atomda dört büyük parca vardir.

birincisi birinci dört büyük kitap olan davudun zeburu

ve davudun imamligi daglara taşlaradir yani birinci parca elemetlere hükmeden peygamber ve elementlerin hakimi olan parca yani davud parcasi, ikincisi ikinci büyük kitabin sahibi musa ve tevrat ve oda davudun askerlerine imamdir kurtlar kuşlar daglar taşlar yani ikinci parca kurtlardada olan kuşlardada olan daglardada olan taşlardada olan parca yani musa parcasi, ücüncü parca musanin askerlerinin imami hiriystiyanlardan olup onlar oniki imamdir ki yani ücüncü parca 12 elektrondur ve bir tanede 13. elektron vardir o kaypak olan elektrondur dininden cayip isayi ele vermeye calişan hain ve lain olan yani en son yörüngedeki geciş yapan elektron. yani elektronlar isa parcasidir ve hiristiyandirlar ve incil ile hüküm ederler incilin hükümlerine riayet etmek demek elektronlarin da riayet ettigi hükümlerdir. ve dördüncüsü dört büyük kitaptan birisi olan kuran ve muhammed parcasidirki yani nötron ve proton ve bunlarin parcasi hanefide ise en az iki parcasi olur şafide ise en az kirk parcasi olur hanbelide ise en az 12 parcasi olur malikide ise en az 27 parcasi olur. fakat en fazlasi ise daha hala yeni dogan müminler vardir ve islam dahada genişlemkte olup yani her an yeni parcalar eklenmektedir, yani ey kafirler siz atomun parcalarini ararsaniz onlarin parcalari aradikca yenilerini bulursunuz. misal bugün aldigmiz ve yedigimiz bir bademde o bademin önceki olan bademin parcasi oldugunu gösteren parca vardir ve o kücük parcanin icindede onun ondan önceki bademin parcasi okdugunu gösteren cok daha kücük parcasi vardir ve onunda icine bakinca onunda önceki bademe olan bagini gösteren parcacik vardir ve bu taa ilk badem agacinin hangi dalinda hangi senesinde hangi yilinda verdiği badem oldugunu göstren bademe kadar gider yani parcacik bölmek demek ilk parcacagiga işaret bulmakdir amma büyük parcalar ise en diş kabukda ise yani proton neutron elektron da ise bunlar en son dört peygambere ve onun şeriatina işaretler vardir, ve atom bu üc parcayi icinde tutan kabukdur yani islam hepsini icinde tutan kabukdur islam bütün dinlerin imamidir cobanidir ve kabugudur islam bugünün adi cuma oldugu gibi bütün parcalari toplayan bir arada tutan parca yani atomdur ve her bir atom bir ashabi kirami temsil eder ve her bir atomdaki baglar şeriatlar arasindaki baglari gösterir.

Maide suresininn 51. ayetinde aciklandigi üzere Atlarin imami yani atlarin başina atlardan birini reis imam secmezler atlarin başina bir seyis verilir onlari gitcegi gelcegi yerlere götürüp getirsin diye. ve koyunlara imam koyunlardan olmaz bir kitmir gecer başina onlari korusun diye birde coban gecer onlari otladip sütlendirsin diye yani müslümanlarin başina kitmir gecerki yani kitmir kimin ashabidir isa eshabi yani isa efendimiz gecerki müslümanlarin başina en son onlari koruyup gözetsin diye ve ayrica onun ve koyunlarin başindada bir coban vardirki bu muhammed mustafa ve onun en son ehli beyti mehdi aleyhisselamdir yani onlari otlatip sütlendirsin diye yani onlarin ibadetleri yaptiklari amelleri onlara fayda versin diye ugraşan muhammed aleyhisselam ve sünneti ve onun sünnetini ahir zamanda ihya eden mehdi aleyhiselam yani koyunlari iyi otlarla otlatsinki yedikleri et olsun süt olsun. yani ayette gecen yahudileri kendinize veli tayin etmeyin müminler deniliyor yani yahudilerin imami yahudilerden degildir onlarin cobani ve imami isa efendimizdir, yani musa şuayb aleyhisselamin koyunlarinin cobani, isa ise koyunlarin sütünün ve etinin ve peynirin cobani yani sofranin sahibi yani sofranin cobani, hiristiyanlarin cobanida müminlerdirki yedigi ile ibadet edip namaz kilip abdest alip oruc tutan ve ibadetler ile farzlar ile sünnetler ile yediklerini ibadet ve taata ceviren müminlerdir bunlarda 124000 ashabin 124000 sünneti vardir ve her birisi ayri bir yol ayri bir nimet ayri bir ibadet ve sünnetdir.

öyleyse maide suresi 44. ayette rabbimiz ne buyuruyor Tevrata inananlar tevratin hükmü ile hükmetsinler eger bundan kacarlar ise zalimlerin taa kendileri olurlar.

ve maide suresi 47. aytdede rabbimiz buyuruyor incile inananlarda incil ile hükmetsinlerki eger bunlarda incil ile gercek incil ile hükmetmekden kacarlar ise bunlarda fasiklarin taa kendileri olurlar.

yani gecenki vaazimizda yazdigimiz vaaz etigimiz meseleyi ispat eden ayeti kerimeler yani dört büyük kitap ve dört büyük kitaba iman edip onlarin hükümleri ile hükmetmek ve peygamberlerin hic birini digerinden ayirmadan iman ile sorumluyuz velhasil kelam. yani bu kafirlerin cern teorisinde öyle atomu parcalaycaz diye ugraşdiklari mesele onlari ileriye götürmez dahada geriye götürürki ilerlemek dahada gelişmek isteyen onlari cem ve cuma edip toplayan kabuk atomdadir hikmet . yedigini ictigini oturdugunu kalktigini söyledigini susdugunu ibadet haline cevirmek ancak muhammed şeriati ile mümkündür ve o şeriatin tevil ve tefsiri muhammed mustafa sallalahu aleyhi ve sellem tarafindan yapilmiş olup 124000 ashabina dagitmişdir ve 124000 atom ve element ve 124000 yol, kurtuluş yolu ve hangi yoldan gideceginde senin hangi cibilliyatda olduguna bagli velhasil kelam.

Elhamdülillah kar yagdi tedbir ile gelcek bela önlenirmi evet eger tedbir peygemberlerin sünneti ise Allahin sevdiklerinin aadet ve sünnetleri ise onlarin hürmetine gelcek bela ve musibet o milletden o devletten o bölgeden giderilir nitekim yusuf aleyhisselamin tedbiri ile misirin ehli, gelen beladan ve musibetten yedi sene tasarruf edip yedi senede o tasarruf etiklerini yiyerek kurtuldular. yani peygamberler gelcek belaya karşi yapilcak tedbiri vahiy ile bildirilen zaatlardirki onlarda vahiy neticesinde gereken tedbiri almişlardir.iş de mehdi sözü dinlemekde ayni peygameberlerin sünnetilerini ve peygamerimizin sünnetini ihya ile gelcek belalara karşi tedbir almakdir kim yusufun tedbirinin misirlilari kurtardigina inaniyorsa artik mehdininde ahir zaman belalarina karşi aldığı tedbirler olan zamanin sünnetlerine ittiba edip onun aldığı tedbir ile belalardan aasan olur yani belalar onlara zarar vermez teget gecsede zarar vermez velhasil kelam.

Bu haftaki ögrenecegimiz sünnete gelince

isa efendimiz dedik yahudilerin cobanidir yani atlarin başina at degil seyis gecer dedik ve yahudilerin cobani olan isa efendimiz ise onun sünneti olan ciplak ayak ile yürümekdir ve bu sünnet ayni zamanda salih aleyhisselamin sünnetidir. ve artik o gecenki vaazimizda tembihledigimiz yün corap giyenler artik kar yagmasin dursun demek istiyorlar ise o zaman yapacaklari bir tek sünnet daha var ve yine üc gün isa sünneti salih sünneti bişri hafi sünneti olan ciplak ayakla yürüyüvermek ayagina hicbir corap ve ayakkabi giymeden üc gün yalin ayak durmak ile o kar artik dinip durcakdir inşallahu rahman. yalniz henüz namzda iken corap giymek vardir yani eger müslümanlardanda bu sünnete ittiba edenler olduysa yalin ayak durcaklari zaman sadece namaz kilarlarken aynen hanefi imami gibi ayaklarina corap giyerler velhasil kelam namaz bitince cikarirlar. daha sonra maliki sünneti olan namazda iken coraplari cikarmak sünnetini sonra anlatcaz inşallah.

Geleim bir başka meseleye 13. freitag meselesine yani bugün isa efendimizi 13. havarisinin gammazladigi gün fakat cenabi mevla tedibiri kafire degil mümine aldirir kafirin tedbiri olan isayi carmiha gerip yok edip yenmek arzusu onlara tedbir olmamişdir evveladan o hain ve lain olan 13. havariye dokunmuş olup ona isanin surtine carptirilma cezasi verildi velahsil kelam yani bu gün gammazlarin ceza cektigi gündür Allahu Azizun züntikamdir Allah intikam alanlar in en Azizidir.musanin tedbiri yani musaya vahyedilen ile musanin kavmi geceden ciktilar ve denize kadar vardilar onlarin arkasindan takip eden firavun ve askerleri yetişmeden rabbim onlari musanin tedbiri ile denizi yardi ve onlari karşiya ulaşdirdi ve kafirlere ise en büyük bela ve musibet oldu 13 freitag müminlere degil kafirlere ceza günüdür bunu tersine cevirmeye calişan deccal ve şeytan ve avenesi sizin tedbiriniz ancak size belanin daha cabuk ulaşmasina sebeb olur velhasil kelam. 13 SIRRI muhammed ashabindan Ömer efendimizde vardir zemherinin 13 ü gibidir keskin ve soguk öyle yazdik ve anllatik ya muhammed aleyhiselamin verdiği hükme razi olmayan münafiga hele dur ben sizin karariniz veririm deyip kilicini alip gelip soguk kanlilikla o münafigin boynunu bedeninden ayirmişdir.Onun kilici adeletten şaşmadigi gibi yani bu müslüman olduktan sonrasi icindir yani islam kendinden önceki her günahi kiri temizler tertemiz eder.Maliki yevmiddin olan Allahu Telanin Adalleti hic hic sapmaz ve o AZiZDiR ve AZiZUNZÜNTiKAMDIR.

düşmanlarindan ve ve sevdiklerinin düşmanlarindan sevdiklerinin öcünü en cetin şekilde alan ve alacak olandir.

Ya Rabbi Biz müminler olarak Azabindan affina gazabindan magfiretine siginiriz. Senden sana iltica ederiz Ya Rabbi



El fatiha maassalavat.

Başağaçlı Raşit Tunca


Kar©glan
Başağaçlı Raşit Tunca
______________________

Schrems, 08 Eylül 2015 Salı

Original Kar©glan

_______________________________________