Hakkalyakin Board
Fasulye Turşu Kavurması - Printable Version

+- Hakkalyakin Board (https://hakkalyakin.com)
+-- Forum: GENEL KÜLTÜR BİLGİLERİ (https://hakkalyakin.com/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Forum: GENEL KÜLTÜR BiLGiLERi MAiN (https://hakkalyakin.com/forumdisplay.php?fid=229)
+---- Forum: Yemek Tatli Tarfileri (https://hakkalyakin.com/forumdisplay.php?fid=240)
+---- Thread: Fasulye Turşu Kavurması (/showthread.php?tid=9782)



Fasulye Turşu Kavurması - RasitTunca - 06-09-2020


Malzemeler:

- 200-250 gr. fasulye turşusu,
- 1 adet soğan,
- 1 baş sarmısak,
- 1 çay bardağı zeytinyağı.

Yapılışı:

İnce ince kıyılmış soğanları zeytinyağı ile iyice kavurun. Akşamdan tuzu
çıkması için suya koyduğunuz fasulye turşusunu küçük küçük, 3-4
parçaya bölerek kavrulmuş soğana ilave edin. 7-8 dakika kavurduktan
sonra sarmısak ilave edin. 1-2 dakika kavurduktan sonra servis yapın.

Afiyet Olsun!!