Thread Rating:
  • 84 Vote(s) - 2.96 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fasulye Turşu Kavurması
#1
Yeni-3 

Malzemeler:

- 200-250 gr. fasulye turşusu,
- 1 adet soğan,
- 1 baş sarmısak,
- 1 çay bardağı zeytinyağı.

Yapılışı:

İnce ince kıyılmış soğanları zeytinyağı ile iyice kavurun. Akşamdan tuzu
çıkması için suya koyduğunuz fasulye turşusunu küçük küçük, 3-4
parçaya bölerek kavrulmuş soğana ilave edin. 7-8 dakika kavurduktan
sonra sarmısak ilave edin. 1-2 dakika kavurduktan sonra servis yapın.

Afiyet Olsun!!

Kar©glan Başağaçlı Raşit Tunca
Smileys-2
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)